09/02/2018

Εκπαίδευση και Χαρισματικότητα: Τάση ή Αναγκαιότητα;

Το Κέντρο για Χαρισματικά-Ταλαντούχα Παιδιά - CTY Greece, του Κολλεγίου Ανατόλια, σας προσκαλεί σε Ημερίδα με τίτλο "Εκπαίδευση και Χαρισματικότητα: Τάση ή Αναγκαιότητα;" που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Μαρτίου, 9:30-14:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Μουσείου Μπενάκη, Πειραιώς 138, Αθήνα.

Η Ημερίδα απευθύνεται στο σύνολο της Εκπαιδευτικής Κοινότητας: σε Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Προπτυχιακούς και Μεταπτυχιακούς φοιτητές των Τμημάτων Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, Ερευνητές, Πανεπιστημιακούς των Παιδαγωγικών Τμημάτων και Ψυχολογίας, και Στελέχη της Εκπαίδευσης.
 
Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας, θα έχετε την ευκαιρία μετά τις εισηγήσεις να ανταλλάξετε απόψεις με τους εισηγητές και μια ομάδα ειδικών επιστημόνων.  
 
Οι εισηγήσεις του Dr. Tracy Cross και του Dr. Albert Ziegler θα παρουσιαστούν στα αγγλικά, αλλά θα υπάρχει δυνατότητα ταυτόχρονης μετάφρασης.
 
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης της Ημερίδας.
 
Η είσοδος είναι δωρεάν. Για να εξασφαλίσετε όμως τη θέση σας, σας παρακαλούμε να ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΔΩ.

Κατεβάστε από εδώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης καθώς και αποσπάσματα από τις εισηγήσεις των ομιλητών, μαζί με τα βιογραφικά τους σημειώματα.